28/08 2018
Nu startar Etableringslyftet - ett lyft för företag som söker arbetskraft

Med stöd av Etableringslyftet blir det lätt för dig som arbetsgivare att hitta rätt kompetens. Etableringslyftet skapar möjligheter för en snabbare och kortare väg till arbete för nyanlända.

Etableringslyftet kommer att erbjuda skräddarsydd introduktion för nyanlända, riktade mot en bransch eller en specifik arbetsgivare. Nyanlända praktikanter och medarbetare kommer att få stöd av Etableringslyftets språkstödjare direkt på ditt företag och våra coacher garanterar en kontinuerlig uppföljning. Vi kommer även att samverka med Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildningar och kan hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med potentiella medarbetare. Vi erbjuder rekryteringsträffar i våra lokaler eller hos dig på plats.

Nu söker vi arbetsgivare som vill skapa hållbara lösningar tillsammans med oss!

Välkommen att berätta för oss hur Etableringslyftet bäst kan stötta dig som arbetsgivare, när det gäller dina behov av arbetskraft och kompetensförsörjning. Hör av dig, så bokar vi ett möte!

Snart inviger vi våra nya lokaler på Turebergsvägen 1 B i Sollentuna. Håll utkik efter inbjudan och läs mer om Etableringslyftet på

www.etableringslyftet.se